Bekijk dit overzicht als: maand-overzicht of als lijst

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Van Bolzano tot Lecce met Ernest van der Kwast

8 december 2020, 20:00 - 21:30

Ernest zal bij Dante Alighieri vertellen over zijn ‘Italiaanse’ boeken Giovanna’s navel en De ijsmakers. De eerste is een novelle die gesitueerd is in Apulië en de tweede is een roman die het verhaal vertelt van de ijsmakers die in de bergen van Noord-Italië wonen. Een lezing dus over het noorden en het zuiden, over de bergen en de zee, en over ijs en liefde.

Ernest van der Kwast (1981) werd geboren in Bombay, India. In 2010 brak hij door met zijn roman Mama Tandoori, die in Nederland en Italië een bestseller werd met meer dan 100.000 verkochte exemplaren. Hij schreef de novelle Giovanna’s navel en de roman De ijsmakers, waarvan de vertaalrechten aan negen landen zijn verkocht. Ook won hij met deze roman de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs. Recentelijk verschenen van zijn hand Het wonder dat niet omvalt en Jouw toekomst is mijn toekomst, waarin hij de verhalen van vier vluchtelingen optekende. Zijn grote nieuwe roman Ilyas verscheen op 13 oktober jl.

Aanmelden via activiteiten@danterotterdam.nl met vermelding of je lid bent of introducé. Je ontvangt dan begin december de Zoom-link met aanwijzingen om in te loggen bij de bijeenkomst.

Details

Date:
8 december 2020
Time:
20:00 - 21:30
Event Category:
Website:
https://www.danterotterdam.nl/index.php?page=787&sid=1

Venue

Online

Organizer

Dante Alighieri Rotterdam
View Organizer Website

Bekijk dit overzicht als: maand-overzicht of als lijst